Reisetips

sunny beach

Skrevet av HegeStina 14.06.2009 kl 20:37

Tommel opp
0 Kommentarer
 visninger

Burgas / Bulgaria   -   Om stedet

Totalinntrykk: 

Reiste ned 2. uka i juni før skoleferien.
Reiste uspesifisert med Apollo, fikk beskjed på flyplassen at vårt hotell var Dunav som ligger sør i sunny beach.
Hotellet hadde 3+ og ble glade før vi kom dit og så hvor elendig det var der.
Skulle leie safetyboks i resepsjonen og fikk beskjed om at vi skulle flytte til et annet hotell neste morgen, som da Apollo skulle gitt beskjed om på flyplassen siden vi reiste uspes. så visste vi at dette kunne skje.
Da dette hotellet vi skulle flytte til hadde enda dårligere standard enn Dunav.
Bestemte oss derfor for å finne et hotell på egenhånd og lette på internett etter et passende og rimelig sted og fant da Flamingo hotell som er 4 stjernes. Var veldig spente på hvordan dette hotellet skulle være i forhold til Dunav som hadde 3+. Da vi kom inn på Flamingo hotell var alt helt anderledes, rent og fint og stilfult, med et hyggelig og hjelpsomt personale.
Rommet hadde stort, rent bad, god garderobeplass, og ikke minst en kjempestor god seng. Stor veranda, med utsikt til havet.
Betalte 108 euro som er litt over 900 kronet for 2 personer med frokost.
Vel verdt
Anbefaler andre som har tenkt å reise uspesifisert å heller bare reise med kun fly og heller bestille hotell på f.eks booking.com eller andre som har hotellresivasjoner over hele verden. Mange hoteller har også tilbud om å hente gjester på flyplassen.
Burgas kan anbefales til de som liker festing og shopping av fake.
Samme mat på de fleste restauranter med dårlig kryddret mat.
Ikke vær redd for å ta utflukter med andre tur opperatører som finnes på reisestedet fremfor Apollo og andre reiseselskaper, koster 1/3 av prisen og bruke disse, har gjort det mange ganger i forskjellige land og har vært veldig fornøyd.
Dårlig med leie av scooter i sunny beach, nesten kun elektriske, er kjempedyre og holder kun i max 3 timer. kostet for 1 time 20 leva ca 100 norske kroner.
Greit å leie bil her. Men sjekk priser flere steder og få med alle utgifter når kontrakt skrives.
En av utfluktene våre var til Istanbul i Tyrkia. Var fryktelig langt, brukte 9 timer bort og 8 timer tilbake. kunne velge 1 overnatting eller reise med buss kvelden før, framme tidlig på morgenene, fikk frokosst og lunch litt sightseeing og fikk samtidig alene tid til shopping i storbyen : )
Vi valgte kun 1 dag.

Les flere reisetips fra  Burgas / Bulgaria   -   Om stedet

Var dette tipset nyttig?   Tommel opp
Søk i reisetips
 
Destinasjon Fritekst
  
Reisetips forside
Siste reisetips
Populære reisetips
 
Lukk 
Lukk