Reisetips

White Lilly på Piccadilly circus, Bicester og Camden marked

Skrevet av kjelle 21.09.2008 kl 16:05

Tommel opp
1 Kommentar
 visninger

London / Storbritannia   -   Shopping

Totalinntrykk: 

Det er 3 plasser som absolutt anbefales hvis man skal på shopping i London. Start første dag med White Lilly sportsforretning på Piccadilly circus. Butikken er i 5-6 etg. med et tema i hver etg. Kjører svært ofte tilbud opptil 70% avslag. Deretter tar man seg en lunsj på de mange spiseplassene i området før man tar buss eller underground til bydelen Camden. Her kan man kose seg på et litt spesielt marked i helgene. Markedet består av flere gater og mye av befolkningen er punkere. Det er en svært spesiell atmosfære man absolutt bør få med seg.
Neste dag kan man ta toget til Bicester som ligger ca. 40 min. fra Liverpool street station. Her er det en koselig handlegate med outlet butikker, billige merkeklær til reduserte priser. Det går minibuss fra togstasjonen til outlet butikkene. Da har man fått med seg billige sko/ sportsklær, krimskrams fra markdet og merkeklær til reduserte priser.
Bydelen Paddington anbefales som base, her er det rikelig med hotel i alle kategorier og passelig avstand fra selve bykjernen. ( ca. 5 min. med underground og 10-12 min. med buss)
London er hærlig!!!!!!!!

Les flere reisetips fra  London / Storbritannia   -   Shopping

Var dette tipset nyttig?   Tommel opp

Les kommentarer:

Bentef skrev  22.09.2008 kl 10:39
White Lilly = LillyWhites
Sportsbutikken på Piccadilly Circus heter LillyWhites og er i følge guidene på The Big Bus Tour verdens største sportsbutikk over 7 etasjer. Som det er sagt, så er denne virkelig verdt et besøk. Her har de _alt_
Søk i reisetips
 
Destinasjon Fritekst
  
Reisetips forside
Siste reisetips
Populære reisetips
 
Lukk 
Lukk